BEAUTY AESTHETIC GYM CONCEPT

BODYSLIM-zendingen

BodySlim biedt een wereldwijde bezorgservice.


BELANGRIJK: In het geval dat er op het moment van levering door de vervoerder sprake is van een gebrek aan conformiteit of dat de goederen zichtbaar beschadigd zijn, moet dit feit op de afleverbon van de vervoerder worden vermeld en op een wijze onmiddellijk of binnen 24 uur na ontvangst aan BodySlim worden gemeld. de koopwaar door contact op te nemen met de afdeling after-sales service van BodySlim.
In ieder geval moet u altijd verifiëren dat de goederen in perfecte staat zijn afgeleverd en het is raadzaam om altijd de afleverbon van de vervoerder “IN OVEREENSTEMMING TENZIJ ONDERZOEK” op te zetten om later te kunnen claimen, aangezien de vervoerder anders het ontvangstbewijs accepteert. van het product als aanvaardbaar.

GROTE VOLUME VERZENDING
Omvat niet het traplopen met goederen in grote volumes (apparatuur of andere producten in grote volumes).
BINNEN HOEVEEL TIJD WORDT MIJN AANVRAAG GELEVERD?
De levertijd is afhankelijk van de bestemming en bedraagt ​​normaal gesproken 15 tot 60 werkdagen. Met uitzondering van incidenten veroorzaakt door transportstoringen of voorraadbreuk.
Bezorgen in een afgelegen stad is vaak moeilijk, waardoor vervoerders niet dagelijks passeren en de bezorging vertraging kan oplopen.
Verzendingen en leveringen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen.
ZEER BELANGRIJK: Geef uw verzendadres correct op bij het plaatsen van de bestelling. Voor elke adreswijziging zodra de bestelling de status “In voorbereiding” krijgt, wordt een toeslag van € 5,00 in rekening gebracht, bovenop een vertraging van 3 dagen in de bezorging van uw bestelling.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

Terug naar boven