BEAUTY AESTHETIC GYM CONCEPT

TECHNISCHE SERVICE

Wij bieden u technische en onderhoudsdiensten die gespecialiseerd zijn in onze type apparaten..

ONDERSTEUNING NA VERKOOP
Neem contact met ons op voor meldingen over incidenten, storingen, wijzigingen en/of retourzendingen van producten.

Onze after-sales service kan binnen 48-72 uur telefonisch of per e-mail contact met u opnemen.

Reparaties
Als uw product niet meer werkt of een probleem heeft, stuur dan een toelichtend bericht. Je kunt ook afbeeldingen bijvoegen.

Als uw product onder de garantie valt, zorg er dan voor dat het de originele verpakking, originele accessoires en alle documentatie (handleiding, aankoopfactuur, enz.) heeft. Uw product verliest mogelijk de garantie als het gegarandeerde apparaat zelf wordt gemanipuleerd of gerepareerd zonder medeweten van de Technische Dienst.
Als uw product buiten de garantieperiode valt, maken wij een offerte op voor beoordeling en reparatie van het product. Als de klant in dit geval onze schatting voor de reparatie accepteert, moet hij ons het product franco toesturen. Het product moet perfect verpakt zijn om schade tijdens transport te voorkomen, anders is BodySlim niet verantwoordelijk voor het product.

Incidenten
Als u een beschadigd pakket heeft ontvangen, als u een product van uw aankoop mist, of als u een probleem met uw bestelling wilt melden, laat dan uw bericht achter. In geval van breuk is het essentieel om afbeeldingen te ontvangen ter verificatie.

Ruilen en/of retourneren
Indien u het ontvangen materiaal wenst te ruilen of retourneren, dient u binnen een termijn van maximaal 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op te nemen.

Vermeld daarbij het ontvangen factuurnummer en de reden van de wijziging en/of retournering.

BELANGRIJK: Het te retourneren product moet in de originele verpakking zitten en met alle documentatie (handleiding, factuur, etc.)

BodySlim behoudt zich het recht voor om het product niet ter reparatie, retournering en/of omruiling in ontvangst te nemen indien het materiaal niet voldoet aan het bepaalde in de Inkoopvoorwaarden.

 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

Terug naar boven